Autor Tema: Pređi most u Beogradu  (Pročitano 4800 puta)

Van mreže PolovniAutomobili

  • Newbie
  • *
  • Poruke: 2
    • Pogledaj profil
Pređi most u Beogradu
« poslato: Decembar 06, 2011, 02:53:42 posle podne »
            „Iako je rekonstrukcija beogradske Gazele nedavno završena, na mostovima glavnog grada još uvek često dolazi do saobraćajnog kolapsa. Posebno je to slučaj kada su loši vremenski uslovi ili je takozvani špic (ljudi idu na posao ili se vraćaju sa njega). Sedeći tako u kolima, na primer na Brankovom mostu, čekajući da se gužva raziđe, svi smo sigurno pomislili "eh kada bih mogao da preletim preko mosta ili bilo šta drugo, samo da ga pređem".
            E pa sada je to i moguće. Sajt www.polovniautomobili.com napravio je igricu pod nazivom „Pređi most u Beogradu” koji pomaže zaglavljenima u saobraćaju da im prelaz preko mosta ne bude traumatično iskustvog zbog kojeg gube dragoceno vreme. Njega je moguće preleteti, preskočiti ili preroniti među ribama reke Save. Kome to pođe za rukom, na drugoj strani obale imaće srdačan doček od strane osobe koju tu niko nije očekivao.
            Pokušajte i vi da pređete preko mosta kada je na njemu na stotine automobila. Uverite se da li je to moguće na sajtu www.predjimost.rs  "  :)

 
trenutno na sajtu
website counter

eXTReMe Tracker